Schoenen Ellipse Eu Ltr Dames 2 Grijs Salomon 37 5 4 Gtx Uk 1 3 0mwnyNOv8

Een dubbele tegenslag voor Tanja Dexters tijdens wat het grandioos openingsweekend voor haar Antwerpse cocktailbar Flamingo moest worden.SneakersVind Outfit Rode Purchaze Het Passende nPXO08wk

Op donderdag 20 september kon een select groepje nog de pré opening meemaken maar de grote opening op vrijdagavond waar 1.500 genodigden verwacht werden viel in het water. De politie kwam langs na een eerdere verwittiging. De cocktailbar op de Groenplaats in Antwerpen had geen vergunning voor het schenken van sterke dranken. De aanvraag was nog maar een week voordien ingediend terwijl een goedkeuring in Antwerpen zestig dagen  op zich kan laten wachten. Zaterdag werd dan maar alleen het restaurantgedeelte geopend zonder sterke drank. Maar de politie kreeg er lucht van dat er toch sterke dranken aangeboden werden. Op zondag kwamen ze opnieuw langs en zagen op de kassa mojito staan. Volgens mede-zaakvoerder Atila Usul gaat het echter om een misverstand. Het moest een alcoholvrije mojito zijn maar wellicht een tikfoutje. Daarop verzegelde de poltie de zaak.

BrandveiligheidSneakersVind Outfit Rode Purchaze Het Passende nPXO08wk
Ook de brandveiligheid moet nog goedgekeurd worden en dat kan ten vroegste tegen 15 oktober. Maar er is een versnelde procedure ingediend bij stad. Of en wanneer de bar uiteindelijk zal opengaan is momenteel nog niet geweten. Tanja Dexters en haar zakenpartner Atilka Usul waren tijdens het voorziene openingsweekend niet bereid commentaar te leveren. Sommigen weten dat het een ex-collega van Atilka Usul zou zijn die de kat de bel aanbond. Misschien koos Tanja Dexters de verkeerde zakenpartner. Met 22 faillissementen, witwaspraktijken, 150 verkeersovertredingen en 55 maal een rijverbod kun je niet echt spreken van een blanco strafblad.